Dennerle Neon & Co Booster – Hyönteisiä sisältävä ruokarae 100ml

(2 tuotearviota)

6,95  sis. ALV

Vain 2 varastossa

EAN: 4001615075243 Osasto: Avainsanat tuotteelle ,

Kuvaus

Dennerle Neon & Co Booster on pääruoka joka on suunniteltu eritoten tetroille, ja muille pienille kaloille kuten barbeille, seeprakaloille ja miljoonakaloille. Pieniä rakeita. Sisältää mm. krilliä 13%, hyönteisiä 27% ja levää 1% ja kasviksia 7% takaamaan tasapainoisen ruokavalion. Ruuan sisältämä astaksantiini edistää lajikohtaisten värien loistokkuutta ja betaglukaani, prebiootit ja probiootit pitää huolta ruuansulatuksesta ja vastustuskyvystä. Sisältää vain laadukkaista valmistusaineita.

Dennerlen kalanruoat eivät sisällä ollenkaan kalarehua tai säilöntäaineita! Dennerlen ruoat perustuvat heidän omaan “Dennerle biotic system” -tuotekehittelyyn. Ruoat sisältävät yhdistelmän prebiootteja ja probiootteja sekä beetaglukaania jotka yhdessä säätelevät ruoansulatusta ja aktivoivat kalojen immuunijärjestelmää. Dennerlen ruoat sisältävät myös maitohappoja, jotka parantavat kalojen normaaliflooraa, vähentävät ei toivottujen mikrobien määrää ja säätelevät kalojen ruoansulatusta.

Ruokintaohje: 2-3 kertaa päivässä, sen verran mitä kalat syövät 1 minuutin aikana.

Valmistusaineet: Proteiiniuute Hermetian toukasta , vehnäjauho, vehnäproteiini, krilli, seepia, pinaatti (4%), maissijauho, panimohiiva, betaiini, omega-3-öljy, sikuri-inuliini, lehtikaali (1,5%), kalsium, Moringa (1%), spiruliina, valkosipuli (0,9%), beeta-glukaani

Ravintosisältö:

  • 49,5% raakaproteiinia
  • 10,2% raakarasvaa
  • 4,4% raakakuitua
  • 6,4% tuhkaa

 

2 arviota tuotteelle Dennerle Neon & Co Booster – Hyönteisiä sisältävä ruokarae 100ml

  1. S-M (varmistettu kirjoittaja)

    Tämä ruoka maistuu pienisuisimmillekin nirsoille (sinisilmät). Mukavan eri tahtisesti uppoavia rakeita. Ei tee pinnalle kalvoa tms.

  2. Sini (varmistettu kirjoittaja)

    Kardinaalitetrojen lemppari!

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.