Arcadia Pro T5 ShadeDweller-Arboreal, 2,4% 8W UVB-kit – Valaisinsetti putkella

59,95  sis. ALV

Vain 1 varastossa

EAN: 5060127656981 Osasto:

Kuvaus

Arcadia Pro T5 ShadeDweller-Arboreal 2,4% 8W on UV-valaisinsetti joka on suunniteltu erityisesti puissa kasvaville lajeille, kuten harjasgeckoille, kiipeväille käärmeille ja sammakkoeläimille.

Sähkön saa linkitettyä helposti toisten ProT5 valaisimien ja JungleDawn LED-valojen kanssa.

Oikeat UV-tasot

ProT5 valaisimen heijastin tuottaa sujuvan keskileveän valonsäteen, joka mahdollistaa UV-tason helpon mittaamisen ja valon asettamisen sopivaan paikkaan paistattelua varten. Varjoissa elävät, puissa kiipeilevät asukkaat, kuten harjasgekkot voivat helposti kuitenkin liikkua lähemmäs lamppua ja tällöin saavat enemmän UV:ta. UV-säteet ovat tärkeitä eläimille, mutta meidän tulee pitää huolta siitä, että emme tarjoa UV-indeksiä joka on luonnottoman korkea ja jolle eläimellä ei ole luontaista sietokykyä.

ShadeDwellerPro-Arboreal on suunniteltu turvalliseksi ja tehokkaaksi käytettiin sitä sitten verkkokaton päällä tai terraarion sisällä kun kasvillisuus on runsasta ja tarjoaa eläimille suojaa. Tämä valaisin tuottaa ihanteellisen UVI:n ja tarjoaa asukkaille luonnollisen D3-kierron. ShadeDweller-Arboreal valaisimen tuottamat 2,4% UV-B, 12% UV-A ja korkea CRI-arvo tuovat turvallisesti ja tehokkaasti UV:ta terraarion asukkaille.

Anna eläimille mahdollisuus itsesäätelyyn

Terraarion valaistusta suunniteltaessa on hyvä luoda paistattelualue, jolle koko eläin mahtuu nauttimaan lämmöstä ja ottamaan vastaan UV-säteitä. Vastaavasti täytyy myös muodostua alueita, joihin eläin pääsee varjoon ja saa näin säädeltyä sekä lämpötilaansa että päivittäistä UV-annostaan.

Kasaa toimiva valojärjestelmä tarpeesi mukaan

Kun ShadeDweller-Arboreal huolehtii eläintesi UV-tarpeista saat kasvit kukoistamaan ostamalla tämän valaisimen kaveriksi JungelDawn LED-valaisimen joka tarjoaa näkyvää valoa ja korkean PAR-arvon ja saa kasvisi kukoistamaan. Myös lämpölamppu voi tulla tarpeen. Otathan aina selvää lemmikkisi tarpeista ja teet hankinnat niiden mukaan.

UVI

Ultra Violet Index

7% UV-B
ShadeDweller

2.4% UV-B
ShadeDweller-Arboreal

200mm

N/A

0.80

250mm

0.80

0.65

300mm

0.65

0.45

375mm

0.45

0.30

450mm

0.30

N/A

UVI-mittaukset on otettu Solar Meter 6.5 -mittarilla kohdasta jossa lukema on suurin.

Verkko voi vähentää UVI-arvoa jopa 30%. Mittaukset tehty ilman verkkoa.

Arcadia Pro T5 ShadeDweller-Arboreal tekniset tiedot

Tuotenumero RARTP8SA
Pituus 315mm
Virrankulutus 8W
Lamppu T5 16mm
Käyttöjännite 220-240V 50Hz
IP-luokitus IP20

Lisätietoja valmistajan kotisivuilta

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.