Sera Baktopur 100ml

13,95  sis. ALV

Varastossa

EAN: 4001942025607 Osasto:

Kuvaus

Sera Baktopur on itsehoitovalmiste, jota käytetään suu- ja eväruttoon ja bakteeritulehduksiin.

Suorita vedenvaihto ennen käsittelyn aloittamista, ja jos suodatin on erittäin likainen, niin kevyt huuhtelu siihen. Älä käytä UV-suodatusta tai aktiivihiiltä lääkekuurin aikana. Hoidon jälkeen kannattaa suodatinmassat huuhdella lääkejäämien poistamiseksi. Suositeltavaa lisätä hoidon jälkeen akvaarion hyviä hajottajabakteereita, sillä lääke on saattanut tuhota osan jo olemassa olevista.

Annostus:
1. päivä 1 ml jokaista 20 litraa akvaariovettä kohden.
2. päivä: Ei annostusta.
3. päivä:  1 ml jokaista 20 litraa akvaariovettä kohden.
Suorita runsas vedenvaihto 5. päivänä hoidon aloittamisesta.

100 ml riittää 1600 litraan vettä.

Valmistajan käyttöohje

Sera baktopur • Vedenhoitoaine suu ja eväruttoa vastaan, sekä bakteeritartuntoihin makeanveden akvaarioissa. Bakteeriperäisten sairauksien oireita ovat harmaa-valkoiset läiskät iholla. Veriset läiskät ja hiertymät iholla, samoin kuin tulehdukset peräaukossa ja sen ympärillä kuin myös evien reunoissa. Vesipöhö, jonka tunnistaa ulkonevista suomuista, verestävästä ihosta ja pullistuneista silmistä. Pumpulimaista nöyhtää suun seudulla, valkoisenharmaita rakkuloita päässä ja evissä ja levotonta uintia akvaarion pohjan tuntumassa. Evien reunat tulevat valkoisiksi ja joskus ne syöpyvät kokonaan.

Käyttöohjeet: Ravista hyvin ennen käyttöä!
1. päivä: 22 tippaa tai 1 ml jokaista 20 litraa akvaariovettä kohden. 2. päivä: Ei annostusta. 3. päivä: 22 tippaa tai 1 ml jokaista 20 litraa akvaariovettä kohden.
Sera baktopuria on saatavana 50 ml, 100 ml ja 500 ml pulloissa. Varoitus: 100 ml ja 500 ml pullojen kaatonokkaa ei voi käyttää tippa-annostukseen, vaan annostukseen käytetään millilitroja. Lääkityksen aikana ei saa käyttää aktiivihiilisuodatusta! Ilmasta hyvin!

Suosittelemme veden suodattamista sera super carbonilla sekä osittaisen vedenvaihdon suorittamista kaksi päivää viimeisen lääkinnän jälkeen. Kalojen vastustuskyvyn nostamiseksi suosittelemme sera fishtamin vitamiinikuuria.

Koostumus:
100 ml sera baktopuria sisältää: akriflaviini 209,7 mg metyleenisini 4,95 mg phenylglycol 0,6 g aqua purificata ad 100 ml.
Ei saa käyttää elintarvikkeiksi tarkoitetuille eläimille. Säilytettävä lukitussa paikassa lasten ja lemmikkien ulottumattomissa. Säilytettävä huoneenlämmössä ja valolta suojattuna. Sopii kaikkiin makeavesiakvaarioihin. Käytä sera baktopuria merivesikaloihin ainoastaan karanteeniakvaarioissa. Älä käytä tuotetta “parasta ennen” päiväyksen jälkeen! Käyttäessäsi sera baktopuria ei saa samanaikaisesti käyttää muiden valmistajien tuotteita

Sera Baktopur Direct tabletit löydät täältä.

Lisää tietoa valmistajan kotisivuilta

Lisätiedot

Paino 0,070 kg (kilogramma)

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.