Aquael Nano Cool – Nanoakvaarion viilennin

25,95  sis. ALV

Vain 1 varastossa

EAN: 5905546137737 Osasto:

Kuvaus

Aquael Nano Cool on viilennin, joka on suunniteltu erityisesti Aquaelin Shrimp Seteille ja Nano Reefeille. Eli soveltuu siis nanoakvaarioitten viilentämiseen merkkiin katsomatta. Laite on pienikokoinen, n. 4 x 4 x 4cm ja virtajohdossa on USB-liitin. Laite asennetaan akvaarion lasiin juuri pinnan yläpuolelle.

Aquael Nano Coolissa on pidike, jolla laite asennetaan akvaarion lasiin. Laite voidaan asentaa myös Decolightin ja Decolight Duon kannakkeeseen.

Aquael Nano Coolin tuuletin tuottaa jatkuvan ilmavirran ja liikuttaa veden pintaa. Ilmavirta viilentää vettä. Pienessä akvaariossa tämä laite kykenee alentamaan veden lämpötilaa jopa muutamalla celsiuksella, joka monessa tapauksessa riittää pitämään akvaarion asukkaitten elinolot kelvollisina. Virrankulutus on vain 1W ja laite ei pidä oikeastaan mitään ääntä.

USB-liittimen ansiosta Aquael Nano Cool voidaan kytkeä sähköverkkoon missä päin maailmaa tahansa paikallisen USB-virtalähteen kanssa. Tarvittaessa tuulettimen saa toimimaan myös vaikkapa tietokoneen USB-liitännän kautta. Soveltuu myös parantamaan ilman kiertoa terraariossa.

Thanks to the USB plug it can be plugged in not only to the electrical grid, but also, for instance, to a computer socket. It is perfect also for terraria causing light air movement and its better circulation.

Lisätietoja valmistajan kotisivuilta

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.