Hobby Terra Fix & Easy 90 – koottava lasiterraario 90 x 45 x 45cm (NOUTO)

219,00  sis. ALV

Vain 1 varastossa

Kuvaus

 Hobby Terra Fix & Easy 90 on koottava lasiterraario, jonka mitat ovat 90 x 45 x 45cm.

Hobby Terra Fix & Easy 90 terraario soveltuu pysyväksi asumukseksi matelijoille, sammakkoeläimille ja hyönteisille. Terraario soveltuu moneen kotiin myös olohuoneeseen ajattoman designin ja modernin ulkonäön puolesta. Mustaksi sävytetyt sivulasit ja takalasi ovat tyylikkäät, mutta luovat myös terraarion asukkaalle suojaa ja eläimet tuntevat olonsa kotoisammaksi. Saranalliset ovet tarjoavat helpon pääsyn terraarioon huoltotoimenpiteitä varten. Ovien lukkomekanismi pitää huolen siitä, että ovet eivät aukene itsekseen.

Terraarion pohja on vesitiivis soveltuen näin myös lajeille jotka vaativat korkeaa kosteutta tai vesialueen terraarioonsa.  Sivulasissa on valmiina lukittava läpivienti johtoja ja letkuja varten, jotta saat sumutusjärjestelmän, lämpömaton ja mittareiden anturit kätevästi terraarion sisälle. Terraarion pohja on korotettu, joten voit asentaa lämpömaton myös ulkopuolelle, jolloin se on terraarion asukkaiden ulottumattomissa. Terraarioon mahtuu n. 8cm pohjamateriaalia.

Terraarion katto on valmistettu ruostumattomasta metalliverkosta. Metalliverkko tarjoaa hyvää ilmanvaihtoa ja päästää läpi UV-säteitä, jolloin UV-valoa ei välttämättä tarvitse asentaa terraarion sisäpuolelle. Katto on kokonaan irroitettavissa sisustusta ja isompia huoltotoimenpiteitä ajatellen. Katossa on myös 6 lukittavaa läpivientiä johdoille ja letkuille.

Mitat:  91.4 x 45.7 x 45.7
Paino: 21,2kg

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.