Aquael Ultrascape 60 Forest akvaariopaketti + jalusta (NOUTO)

349,00  sis. ALV

Vain 1 varastossa

Kuvaus

Aquael Ultrascape 60 Forest on uutuus, jonka mittasuhteet on suunniteltu aquascapingia varten. Setissä on paksu optiwhite lasi, kanneton akvaario, säädettävä teline valoille ja roikkuva valaisin, jossa Leddy Tube -valot. Ultrascape seteissä on olemassa kahta eri kokoa ja värivaihtoehtoa. Tämä myytävä yksilö on 60 litrainen puunvärisellä kaapilla.

Minimalistinen pakkaus on koristeltu mm. kultaisen spiraalin kuvalla. Kultainen leikkaus on sommittelun perussääntöjä, joka usein koetaan esteettisesti miellyttäväksi ja sopii näin ollen myös aquascapingin lähtökohdaksi. Pakkauksen sisältä löydät myös ekologiselle paperille tulostetut kiitos sanat ostajalle.

Tämä setti on suunniteltu yhdessä Aquaskeippaaja Michal Adamekin kanssa. Tämä akvaariosetti oli EAC:n (European Aquascaping Championship) virallinen kisa-allas, joten voidaan sanoa että allas on mitä soveltuvin aquascapingiin – olit sitten liikenteessä tosissasi tai vain harrastusmielessä.

Ripustettavassa valaisimessa on sisällä 2kpl Leddy Tube 10 W Plant LED-putkea ja 1kpl Leddy Tube 10W Sunny D&N LED-putkea.

Aquael Ultrascape 60 Forest Set:

Akvaarion mitat: 60x30x36cm
Akvaarion tilavuus 64,8litraa
Akvaarion lasinpaksuus: 6mm

Kaapin mitat: 60x30x80cm
Kaapissa on säädettävät jalat ja kyljessä läpivienti kaapeleille ja letkuille.

Englanninkielinen esite

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.