Sera Mycopur 50ml

6,95  sis. ALV

Varasto loppu

EAN: 4001942022309 Osasto:

Kuvaus

Sera Mycopur on kalatautien itsehoitoaine, jota käytetään sieni-infektioiden (esim. Saprolegnia) hoitamiseen makeassa vedessä. Voidaan käyttää myös ulkoisten vammojen hoitamiseen sekä iho ja kidusmatojen hoitoon.

Tuote ei sovellu selkärangattomille.

Liian matala vedenlämpötila edistää sieni-infektioiden kasvua.

Annostus:

  1. 3 päivän ajan 1 ml / 20 litraa vettä. Oireiden jatkuessa, suorita vähintään 50 % vedenvaihto, suodata vettä aktiivihiilellä ja aloita kuuri alusta. Voit käyttää kuurin tehostuksena samanaikaisesti Sera ectopuria. Kun oireet ovat poistuneet, huolehdi säännöllisistä viikottaisista vedenvaihdoista ja ruoki kaloja monipuolisesti, jotta oireet eivät uusiutuisi.
  2. Mädin homehtumista ehkäistäessä annostus on 0,5 ml / 20 litraa vettä.

Riitoisuus: 50ml riittää 800 litraan vettä.

 

Valmistajan käyttöohje sera mycopur • Vedenhoitoaine hometta vastaan sekä iho- ja kidusloisiin makeassa vedessä. Käyttöohjeet: Ravista hyvin ennen käyttöä! Kolmen päivän aikana, 20 tippaa tai 1 ml 20 vesilitraa kohden. Ensimmäisenä päivänä lisätään teelusikallinen (n. 5 g) sera ectopuria, jokaista 25 litraa akvaariovettä kohden. Mätihomeen ehkäisemiseksi lisää 10 tippaa tai 0,5 ml 20 vesilitraa kohden kerran viikossa. Homeen muodostamat pilkut ovat usein seurausta bakteeritartunnasta (home on vain sekundäärinen infektio). Jos tauti on kestänyt useita päiviä, tulisi lääkitykseen käyttää sera baktopur directiä (katso käyttöohjetta) ja sera mycopuria (vain 1/2 annosta). sera mycopuria on saatavana 50 ml, 100 ml ja 500 ml pulloissa. Varoitus: 100 ml ja 500 ml pullojen kaatonokkaa ei voi käyttää tippa-annostukseen, vaan annostukseen käytetään millilitroja. Lääkityksen aikana ei saa käyttää aktiivihiilisuodatusta! Ilmasta hyvin! Suosittelemme veden suodattamista sera super carbonilla sekä osittaisen vedenvaihdon suorittamista kaksi päivää viimeisen lääkinnän jälkeen. Kalojen vastustuskyvyn nostamiseksi suosittelemme sera Fishtamin vitamiinikuuria. Koostumus: 100 ml sera mycopuria sisältää: akriflaviini 210 mg kuparikloridi 11,8 mg kuparisulfaatti 71,9 mg aqua purificata ad 100 ml Ei saa käyttää elintarvikkeiksi tarkoitetuille eläimille. Säilytettävä lukitussa paikassa lasten ja lemmikkien ulottumattomissa. Säilytettävä huoneenlämmössä ja valolta suojattuna. Sopii kaikkiin makeavesiakvaarioihin. Älä käytä tuotetta “parasta ennen” päiväyksen jälkeen! Käyttäessäsi sera mycopuria ei saa samanaikaisesti käyttää muiden valmistajien tuotteita.

Lisätiedot

Paino 0,069 kg (kilogramma)

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.