GlasGarten Shrimp Baby Food 35g

8,95  sis. ALV

Vain 1 varastossa

EAN: 4260361272935 Osasto: Avainsana tuotteelle

Kuvaus

GlasGarten Shrimp Baby Food on kasvatusruoka sukaravuille ja etenkin niiden poikasille.

Tämä jauhemainen kasvatusruoka sisältää paljon proteiinia, eläinplanktonia, luontaisia vitamiineja, mineraaleja ja runsaasti Omega 3 rasvahappoja, tarjoten nuorille sukaravuille kaiken tarvittavan terveeseen kasvuun. Korkea astaksantiini pitoisuus korostaa etenkin punaisten, keltaisten ja oranssien rapujen värejä.

Sukaravun poikaset tarvitsevat runsaasti erilaisia ravinteita ensimmäisen kuoren vaihdon jälkeen. Sukaravut eivät syö mitään ennen ensimmäistä kuorenvaihtoa, vaan saavat tarvitsemansa ravinteet ruskuaispussista.

GlasGarten Shrimp Baby Food sisältää kaikki keskeiset proteiinit ja aminohapot jotka ovat tärkeitä terveen kasvun kannalta. Helposti sulavat hiilihydraadit ja monityydyttymättömät rasvahapot antavat energiaa kuoren vaihtoon. Valitut levät, vihannekset ja yrtit antavat sukaravun poikasille hivenaineita. Vihersimpukka on tunnettu korkeasta glykosaminoglykaani pitoisuudestaan, joka on sukaravun panssarin tärkeä ainesosa. Ruoan sisältämät vitamiinit tarjoavat kaiken tarpeellisen ravuille ja ehkäisevät puutostilojen syntymistä. Elintärkeät mineraalit ja hivenaineet saadaan punaisista korallilevistä.

Ruoan pölymäiset mikrorakeet muodostavat ohuen kalvomaisen kerroksen kaikille akvaarion pinnoille. Tämä on tärkeää, sillä nuoret sukaravut ovat usein melko liikkumattomia aluksi ja pysyttelevät siinä missä kuoriutuivat. Mikäli ruokaa ei ole lähettyvillä, ne saattavat kuolla nälkään.

Ainesosat: Eläinplankton, kasviperäiset proteiiniuutteet, kalmari, omega-4 öljy, leväkatka, daphnia, keräkaali, spirulina, pinaatti, rosmariini, Nannochloropsis levä, Moringa oleifera, mineraalit, hiiva, vihersimpukka, artemia, sitruunamelissa, chlorella-levä, fenkoli, siitepöly, viininrypäleen siemenet.

Ravintosisältö:

  • Proteiini 48%
  • Rasva 9%
  • Kuitu 3,2%
  • Tuhka 12,3%
  • Vesi 5,5%

Ruokintaohje:

Annostukset per 120 litraa
Tavanomainen kansoitus: 1 mittalusikallinen kerran päivässä
Suuri kansoitus: 1 mittalusikallinen kahdesti päivässä

1 mittalusikallinen vastaa n. 0,5g

Lisäaineet (per kg)
Ravintolisäaineet: vitamiinit: 2.000 IE E671 D3-vitamiini, 200 mg E-vitamiini, 250 mg C-vitamiini
Aminohapot: 20 g L-Lysiini, 10 g L-Treoniini
Väri: 100 mg Astaksantiini

Valmistettu Saksassa

Lisätietoja valmistajan kotisivuilta

Lisätiedot

Pakkauskoko

35g

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.