GlasGarten Shrimp Dinner 2

8,95 12,95  sis. ALV

Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osasto: Avainsana tuotteelle

Kuvaus

GlasGarten Shrimp Dinner 2 on tasapainoinen pääruoka sukaravuille, joka sisältää kaikki tärkeät ravintoaineet ja luonnolliset vitamiinit. Edistää sukarapujen tervettä kehitystä, onnistunutta kuorenvaihtoa, kasvua, kirkkaita värejä ja lisääntymistä. GlasGartenin erityinen resepti ja valmistustapa varmistavat sen, että ruoka kelpaa ravuille pitkään vedessä ollessaankin ja tulee näin ollen täysin syödyksi. GlasGarten Shrimp Dinner 2 sisältää vain 100% luonnollisia ainesosia.

Ainesosat: Klorella-levä,  Spiruliina, ruskolevä, pinaatti, nilviäisiä ja äyriäisiä, kasviperäinen proteiiniuute, vehnä, mineraalit, nokkonen, jalopähkinä, hiiva, yrtti, fenkoli

Ravintosisältö:

  • Proteiini 33,1%
  • Rasva 2,3%
  • Kuitu 8,3%
  • Tuhka 8,9%
  • Vesi 6,9%

Ruokintaohje:

1-2 kertaa päivässä niin paljon kuin ravut syövät muutamassa tunnissa.

Klorella-levä
Yksisoluinen Klorella-levä (Chlorella vulgaris) on erinomainen ravinnonlähde sukaravuille. Monet kasvattajat ovat suosineet Chlorellaa vuosien ajan. The unicellular freshwater alga Chlorella vulgaris is an excellent nutrient carrier for shrimps. Even though it is costlier than Spirulina algae it has won out over the latter due to its beneficial properties. Many successful breeders have been feeding Chlorella algae for years. Alla oleva erittely kertoo Chlorellan ravintosisällöstä tarkemmin:

Vielä lisää Klorellasta
Vaikuttavan ravintosisällön lisäksi, Klorellalla on muitakin positiivisia toiminnallisia ominaisuuksia, kuten kyky sitoa myrkyllisiä aineita ja raskasmetalleja, estäen näiden haitallisten aineiden kertymisen ravun elimistöön. Sukaravuilla ei ole maksaa, joten myrkyllisten aineiden kerääntyminen voi aiheuttaa vakavia ongelmia.

• Fenkoli
Fenkolia käytetään maailmanlaajuisesti vihanneksena, mausteena ja lääkekasvina. Jo muinaisessa kiinalaisessa lääketieteessä Fenkolia pidetiin korkeassa arvossa. Se on myös osoittanut arvonsa rapuruokien ainesosana. Fenkoli sisältää suuren määrän toissijaisia kasviaineita, joilla on positiivisia vaikutuksia rapuihin.

 

Frank ja Carsten Logemannilla on yli 13-vuoden kokemus erilaisten sukarapujen ja muiden pienten rapujen kasvattamisesta. Tämän kokemuksen pohjalta he ovat kehittäneet laadukkaat GlasGarten tuotteet pitämään sukarapusi terveinä ja hyväkuntoisina.

 

Lisätiedot

Pakkauskoko

35g, 70g

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.