Seachem MatrixCarbon 250ml – Aktiivihiili suodatusmassa

12,95  sis. ALV

Varasto loppu

Kuvaus

Seachem MatrixCarbon

  • Tehokasta muodoltaan pyöreää hiiltä
  • Erittäin vähäinen vaikutus pH-arvoon pienen tuhkan määrän ansiosta
  • Matalin liukenevan fosfaatin määrä markkinoilla olevista vastaavista tuotteista
  • Tehokas sitomaan suuren pinta-alansa ansiosta

MatrixCarbon on uniikki aktiivihiilituote. Se on muotoiltu pyöreiksi palloiksi optimaalisen hydrodynamiikan saavuttamiseksi eikä pakkaannu suodattimen koreihin. Materiaalin makrohuokoinen rakenne mahdollistaa hyvän veden virtauksen ja laajan kosketuspinnan. Seachem MatrixCarbon sisältää hyvin vähän tuhkaa ja näin ollen vaikuttaa erittäin vähän veden pH-arvoihin. Tislattuun veteen lisättynä tämä tuote ei nosta veden pH-arvoa yli 7pH.

Kaikki aktiivihiilivalmisteet sisältävät fosfaattia, mutta MatrixCarbonissa on tutkitusti vähiten liukenevaa fosfaattia kaikista suurten merkkien aktiivihiilivalmisteista. MatrixCarbon päihittää kilpailijansa vähintään kaksinkertaisesti niin orgaanisen aineksen poistokapasiteetin, imukyvyn kuin käyttöiänkin suhteen.

Aktiivihiiltä pidetään usein pelkästään kemiallisena suodatinmateriaalina, mutta huokoisen rakenteensa ansiosta se suodattaa myös mekaanisesti.

Aktiivihiilen valmistukseen käytetty raaka-aine määrittää sen, tuleeko aktiivihiilestä mikrohuokoista vai makrohuokoista. Kookospähkinän kuoresta valmistettu aktiivihiili on mikrohuokoista. Bitumipitoisesta kivihiilestä valmistettu aktiivihiili taas on makrohuokoista. MatrixCarbon on bitumipitoisesta kivihiilestä valmistettua.

Käyttöohje:

250ml riittää 400litraiseen akvaarioon useiksi kuukausiksi. Seachem suosittelee käyttämään pussia. Huuhtele ennen käyttöä. Parhaan tehon aikaansaamiseksi aseta suodattimeen paikkaan, jossa on hyvä virtaus. Soveltuu käytettäväksi ulkosuodattimissa ja sisäsuodattimien moduuleissa sekä muissa sovelluksissa, joissa suodatinmassaa voi käyttää.

Myynnissä olevat pakkauskoot 100 mL, 250 mL, 500 mL, 1 L, 2 L, 4 L. Meillä tällä hetkellä vain 250ml. Muut koot kysyttäessä ja selvitämme toimitusajan.

Lisätietoja valmistajan kotisivuilta

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.