Dennerle Nano Corner Filter XL – Sisäsuodatin 30-60 litran akvaarioille

(1 tuotearvio)

34,95  sis. ALV

Vain 1 varastossa

EAN: 4001615058604 Osastot: , , Avainsana tuotteelle

Kuvaus

Dennerle Nano Corner Filter XL on hiljainen ja tehokas suodatin 30-60 litran akvaarioihin. Kierrättää suodattimen läpi 150 litraa tunnissa ja kulutus on vain 2 W. Turvallinen ravuille.

Virtauksen nopeus on säädettävissä suodattimen päällä olevasta säätimestä, ja ulostuloa pystyy kääntämään 90° astetta vaakasuunnassa. Paketti sisältää myös suihkusuuttimen, ja puhdistusharjan suuttimeen.

Dennerle Nano Corner Filter XL suodattimessa on kaksi valkoista suodatinpatruuna, kun normaalissa Nano Corner Filterissä on vain yksi. Valkoisen suodatinpatruunan materiaali kolmekerroksista, joka tehostaa pienten partikkelien jäämistä suodattimeen ja myös bakteerien asuttama pinta-ala on näin laajempi. Suodattimen alaosassa on lisäksi pieni musta suodatinpatruuna

Puhdistus on helppoa, ota kiinni virtauspukesta ja vedä eteenpäin. Suodatimen takaosa jää kiinni altaaseen, ja itse suodatin nousee mukaasi, tai vaihtoehtoisesti voit nostaa koko suodattimen altaasta irrottamalla imukupit lasista. Suodattimen takalevy on aukaistava, jota kautta voit irrottaa suodatinpatruunat huuhtelua varten. Patruunat kannattaa putsata ämpärissä, jossa on akvaariosta otettua vetää, että bakteerikanta pysyy mahdollisimman hyvänä.

Laitteen mitat: 25cm x 7cm x 4cm
Virtajohdon pituus: 1,4m

Valmistajan takuu 24kk, ei koske kuluvia osia.

 

Videossa Dennerle esittelee Corner Filteriä (ei XL) ja siihen saatavia lisäosia.

 

Valmistajan turvallisuusohjeita: Ethän koske pistorasiaan märillä käsillä, ja asenna sähköjohto niin ettei sähköjohtoa pitkin voi valua vettä suoraan pistorasiaan. Irrota kaikki vedessä olevien laitteiden sähköjohdot ennen kun laitat kädet veteen. Tuotetta ei saa käyttää, jos sähköjohto on vioittunut, eikä sitä saa itse korjata. Suurin käytettävä syvyys 50cm ja käyttölämpötila max 35 °C.  Vain 230 V AC / 50 Hz. Soveltuu vain sisäkäyttöön.

Lataukset:
Käyttöohje

 

Lisätiedot

Paino 0,350 kg (kilogramma)

1 arvio tuotteelle Dennerle Nano Corner Filter XL – Sisäsuodatin 30-60 litran akvaarioille

  1. S-M (varmistettu kirjoittaja)

    Pieni ja monipuolinen suodatin. Huomaamaton kulmamalli.
    Avaaminen ja puhdistus vaatii totettelua, ei hankalaa, vain erilaista.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.