NEKTON Crested Gecko sweet mango high protein 50g

9,95  sis. ALV

Varasto loppu

EAN: 733309231058 Osasto:

Kuvaus

Nekton Crested Gecko Sweet Mango High Protein on tasapainoinen ja monipuolinen ruoka lemmikkiliskoillesi ja sisältää kaikki välttämättömät ravinteet, kuten hiilihydraatit, proteiinit ja kivennäisaineet. Suunniteltu Harjasgekkoille mutta soveltuu myös muille hedelmiä syöville gekkolajeille.

Ruoan raaka-aineet on valittu huolella:
Mustasotilaskärpäsen toukista saadaan paljon proteiinia jossa on optimaalinen aminohappokoostumus ja täyttää näin hyvin gekkojen ravintovaatimukset. Aminohappokoostumusta parannetaan entisestään lisäämällä ruokaan kuivattua kananmunaa ja hiivaa.

Mangon ja hunajan yhdistelmä takaa makeahkon maun joka houkuttelee gekkoja ja madaltaa niiden kynnystä maistaa uutta ruokaa. Pellavansiemenet ja kauralese edistävät ruoansulatusta tuomalla ruokaan raakakuitua ja kasvien ravinteita.

Nekton Crested Gecko Sweet Mango High Protein sisältää myös kookosjauhoa joka sisältää paljon kuitua, proteiinia ja terveellisiä rasvoja. Ruoan sisältämä siitepöly parantaa gekkojen elinvoimaa ja edistää immuunijärjestelmän toimintaa. Se sisältää luonnollisesti mm. lyhytketjuisia proteiineja, jopa 20 eri aminohappoa, monityydyttymättömiä rasvahappoja, kivennäisaineita ja hivenaineita, kuten rautaa, kuparia, mangaania, sinkkiä ja piihappoa sekä fosforia, kaliumia, magnesiumia, rikkiä ja kalsiumia.

Tämä ruoka sisältää myös monia leviä, jotka ovat ihanteellisia lisäys kaikkien eläinten ruokavalioon.

Ruoassa on tasapainoinen kalsiumin ja fosforin suhde, joka on erityisen tärkeää Harjasgekkoille.

RUOKINTAOHJE

Sekoita 1 osa jauhetta 2-3 osaan vettä. Smoothien tapainen puuro syntyy n. 10 minuutissa. Gekot ovat ahneita syömään, joten liikaruokintaa on varottava.

Säilytä tuotetta kuivassa ja auringonvalolta suojattuna 15°C -25° lämpötilassa.
ÄLÄ SÄILYTÄ JÄÄKAAPISSA!

Säilyy 3kk avattuna.

Säilytä lasten ulottumattomissa

Contains 12 vitamins, 9 amino acids, 6 trace elements

Statement of ingredients:
Insect meal (from black soldier fly larvae), mango flour, dry honey, dry whole egg, banana flour,
bee pollen, dicalcium phosphate, coconut flour, dried brewer’s yeast (inactive Saccharomyces cerevisiae),
oat bran, ground flaxseed, algae meal (Ascophyllum nodosum), calcium carbonate, lecithin, beetroot,
turmeric, spirulina, magnesium carbonate

Nutritional additives per kg:
10,000 IU vitamin A, 2,000 IU vitamin D3, 100 mg vitamin E (all rac-alpha-tocopheryl acetate), 18 mg vitamin B1 (thiamine hydrochloride), 25 mg vitamin B2 (riboflavin), 40 mg calcium-d-pantothenate, 125 mg niacinamide, 30 mg vitamin B6 (pyridoxine hydrochloride), 90 mg beta carotene, 11.5 mg folic acid, 150 µg vitamin B12 (cyanocobalamin), 500 µg biotin, 700 mg vitamin C (L-ascorbic acid), 0.23 mg selenium (sodium selenite), 750 mg carnitine (L-carnitine), 500 mg choline chloride, 25 mg iron (ferrous(II)-sulfate, monohydrate), 25 mg zinc (zinc sulfate, monohydrate), 12.5 mg manganese (manganese(II)-sulfate, monohydrate), 7.2 mg copper (cupric(II)-sulfate, pentahydrate), 1 mg iodine (calcium iodate, free of water)

Sensory additive:
Taurine 100 mg

Analytical components:
Ca 2.1 %, P 0.71 %, crude protein 26 %, crude fat 7 %, crude fiber 6%

Pakkauskoko 50g

Kaikki Nekton ruoat löydät täältä

Lisätietoja valmistajan kotisivuilta

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.