The Pet Factory Elastupor 2.0 1kg

(1 tuotearvio)

24,95  sis. ALV

Varastossa

EAN: 4250349423244 Osastot: ,

Kuvaus

The Pet Factory Elastupor 2.0 1kg on massa, jota käytetään terraarioiden taustojen päällystämiseen. Sitä voidaan käyttää sellaisenaan tai sävyttää väripigmentillä, jota myydään erikseen. Elastuporiin voidaan myös kiinnittää turvetta tai hiekkaa, jolloin saadaan hyvin luonnollisen näköinen tausta. Levitetään pensselillä.

Kuivuttuaan massa on vesitiivis, mutta ei sovellu sellaisenaan vesiputousten rakentamiseen. Tähän oikea tuote on Rockoflex.

Tuote on liuotinvapaa.

Väripigmenttien värit ovat:
Ruskea
Vaalea okra
Punainen okra
Musta

  • Työskentelyaika n. 1 tunti (+20°C)
  • Lopullinen lujuus muodostuu 24 tunnissa
  • Työskentelylämpötila 5-35°C
  • Pakkauskoko 1kg

Lisätietoja valmistajan kotisivuilta

Lisätiedot

Paino 1 kg (kilogramma)

1 arvio tuotteelle The Pet Factory Elastupor 2.0 1kg

  1. Kaisa Pettersson (varmistettu kirjoittaja)

    Ikinä en enää silikonia käytä tämän jälkeen. Elastupor ei haise miltään, saa levitettyä siveltimen avulla (sivellin tosin on entinen projektin jälkeen) ja on huomattavasti silikonia riittoisampaa. Kun käyttää rockoflexiä pohjalle ensin, vähentää se hintavamman elastuporin menekkiä huomattavasti. Ainoana negatiivisena puolena se, ettei tätä saa valmiiksi värjättynä (ilman väriainetta on epäluonnollisen sävyistä harmaata) ja väriainetta sekoittaessa saan aina sotkun aikaiseksi. Avattuna kuivuu nopeasti. Jotkut ovat ilmeisesti onnistuneet sulkemaan jotenkin ilmatiiviisti myöhempää käyttöä varten, itsellä purkin jämät menneet aina hukkaan.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.