Hobby Terra Fix & Easy XL – koottava lasiterraario 60 x 60 x 90cm NOUTO

459,00  sis. ALV

Toimitustapana myös postitus särkyvänä.  Vain 1 terraario per postipaketti, ei muuta tuotetta samaan tilaukseen.

Ei varastossa, vain jälkitoimituksena

Kuvaus

 Hobby Terra Fix & Easy on koottava lasiterraario, jonka mitat ovat 60 x 60 x 90cm.

Hobby Terra Fix & Easy terraario soveltuu pysyväksi asumukseksi matelijoille, sammakkoeläimille ja hyönteisille. Terraario soveltuu moneen kotiin myös olohuoneeseen ajattoman designin ja modernin ulkonäön puolesta. Mustaksi sävytetyt sivulasit ja takalasi ovat tyylikkäät, mutta luovat myös terraarion asukkaalle suojaa ja eläimet tuntevat olonsa kotoisammaksi. Saranalliset ovet tarjoavat helpon pääsyn terraarioon huoltotoimenpiteitä varten. Ovien lukkomekanismi pitää huolen siitä, että ovet eivät aukene itsekseen. Ilmanvaihtoritilä myös sivuilla.

Terraarion pohja on vesitiivis soveltuen näin myös lajeille jotka vaativat korkeaa kosteutta tai vesialueen terraarioonsa.  Sivulasissa on valmiina lukittava läpivienti johtoja ja letkuja varten, jotta saat sumutusjärjestelmän, lämpömaton ja mittareiden anturit kätevästi terraarion sisälle. Terraarion pohja on korotettu, joten voit asentaa lämpömaton myös ulkopuolelle, jolloin se on terraarion asukkaiden ulottumattomissa. Terraarioon mahtuu n. 15cm pohjamateriaalia.

Terraarion katto on valmistettu maalatusta metalliverkosta. Metalliverkko tarjoaa hyvää ilmanvaihtoa ja päästää läpi UV-säteitä, jolloin UV-valoa ei välttämättä tarvitse asentaa terraarion sisäpuolelle. Katto on kokonaan irroitettavissa sisustusta ja isompia huoltotoimenpiteitä ajatellen. Katossa on myös lukittavia läpivientejä johdoille ja letkuille.

Mitat noin : 60 x 60 x 90cm

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.