Sera Costapur 50ml

7,95  sis. ALV

Varastossa

EAN: 4001942021302 Osasto:

Kuvaus

Sera Costapur käytetään valkopilkkutautia aiheuttavia loisten, sekä muiden yksisoluisten loisten häätöön. Soveltuu sekä makea- että merivedessä käytettäväksi.

Annostus:
1.päivänä 1ml 40 litraan vettä ja 3.päivänä 1ml 40 litraan vettä (tarvittessa 5. päivänä 1ml 40 litraan vettä  ja 7 päivänä 1 ml 40 litraan vettä)

Lämmön nosto altaassa tehostaa lääkkeen vaikutusta.

Riittoisuus 500 litraa-1000litraan

 

Valmistajan käyttöohje sera costapur • Vedenhoitoaine akvaariokaloille Ichthyophthirius multifiilis ja muita parasiitteja vastaan makea- ja merivedessä.

Käyttöohjeet: Ravista hyvin ennen käyttöä! Normaaliannostus: lisää ensimmäisenä ja kolmantena päivänä 22 tippa tai 1 ml jokaista akvaarion 40 vesilitraa kohden. Vaikeammissa tapauksissa kuuri uusitaan viidentenä ja seitsemäntenä päivänä.

Sera costapuria on saatavana 50 ml, 100 ml ja 500 ml pulloissa. Varoitus: 100 ml ja 500 ml pullojen kaatonokkaa ei voi käyttää tippa-annostukseen, vaan annostukseen käytetään millilitroja. Vähennä valaistusta voimakkaasti, nosta vedenlämpötilaa hieman ja lisää ilmastusta jotta lääkkeen vaikutus tehostuisi. Lääkityksen aikana älä suodata aktiivihiilen läpi. Sammuta UV lamput! Suosittelemme veden suodattamista sera super carbonilla sekä osittaisen vedenvaihdon suorittamista kaksi päivää viimeisen lääkinnän jälkeen.
Kalojen vastustuskyvyn nostamiseksi suosittelemme sera Fishtamin vitamiinikuuria.
Koostumus: malakiittivihreä oxalaatti 0,18 g, formaldehydiliuos 5,89 g (yhteensä 2,06 g formaldehydia), aqua purificata ad 100 ml. Ei saa käyttää elintarvikkeiksi tarkoitetuille eläimille. Makean ja suolaisen veden kaloille. Sera costapur ei sovi (Kaloille kuten hait ja rauskut cartilagonus joilla ei ole varsinaista oikeaa luustoa Chondrichthyes) sekä selkärangattomille. Jos mahdollista hoida kalat karanteenialtaassa.
Säilytettävä lukitussa paikassa lasten ja lemmikkien ulottumattomissa.
Säilytettävä huoneenlämmössä ja valolta suojattuna.
Älä käytä tuotetta “parasta ennen” päiväyksen jälkeen!
Käyttäessäsi sera costapuria ei saa samanaikaisesti käyttää muiden valmistajien tuotteita.

Lisätiedot

Paino 0,069 kg (kilogramma)

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.