Sera med Tremazol 25ml

(1 tuotearvio)

16,95  sis. ALV

Vain 2 varastossa

EAN: 4001942021906 Osasto:

Kuvaus

Sera med Tremazol poistaa altaasta tehokkaasti kidus- ja ihomatoja, heisimatoja,  neocaridina sukarapujen Scutariella japonica -loisia, sekä Transversotrema-matoja.

Riittoisuus: 375 – 500 litraa

Seran alkuperäisohje:

FI Käyttöohje
Tremazol • Vedenhoitoaine kidus- ja iholoisia, nauhamatoja ja Transversotrema matojen torjuntaan makean- ja merivedenakvaarioissa.
Käyttöohjeet:
Kidusloisten torjuntaan: Lisää 1 ml Tremazolia jokaista akvaarion 15 vesilitraa kohden.
Iholoisten, nauhamatojen ja Transversotrema matojen torjuntaan: Lisää 1 ml Tremazolia jokaista akvaarion 20 vesilitraa kohden.
Käytä mittakorkkia annostellessasi Tremazolia veden pintaan, ja sekoita vesi lusikalla tai tikulla.
6 tunnin kuluttua suoritetaan ainakin 80% vedenvaihto. Jos hoidon aikana ilmenee veden samentumista tee vedenvaihto välittömästi. Uusi hoito ja vedenvaihto 7 päivän jälkeen jos vielä näkyy kidusmatoja.
Sammuta UV valot hoidon ajaksi ja ilmasta akvaariovesi hyvin. Biologiset suodattimet voivat olla käynnissä.Suosittelemme veden suodattamista sera super carbonilla hoidon jälkeen.
Lyhyt kylvetyshoito muualla kuin akvaariossa: Suosittelemme tätä hoitomuotoa silloin kun akvaario on hyvin suuri. Täytä ensin pieni muoviakvaario akvaariovedellä, lisää siihen sen jälkeen Tremazolia käyttöohjeen mukaisesti. Kylvetä kalat muoviakvaariossa 20 min ajan ja palauta ne sen jälkeen akvaarioon. Varmista että hoitoakvaariossa on hyvä ilmastus hoidon aikana (esim. ilmakiven avulla).
Koostumus per 100 ml: pratsikvanteeli, 7,47 g. Säilytettävä lukitussa paikassa lasten ja lemmikkien ulottumattomissa. Vältä ihon ja silmien joutumista kosketukseen aineen kanssa. Säilytettävä huoneenlämmössä ja valolta suojattuna. Ei saa käyttää elintarvikkeiksi tarkoitetuille eläimille. Älä käytä akvaarioissa joissa on piikkinahkaisia (Echinodermata)!

Lisätietoja valmistajan kotisivuilta

 

 

1 arvio tuotteelle Sera med Tremazol 25ml

  1. Tiia Savilaakso (varmistettu kirjoittaja)

    Tehokkaasti toimi sukarapujen loishäädössä!

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.