Seachem Equilibrium

14,50 24,50  sis. ALV

Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osasto:

Kuvaus

Seachem Equilibrium

Equilibrium™ on erityisesti suunniteltu kasviakvaarioiden mineraalitarpeita ajatellen. Ei sisällä natriumia, eikä kloridia. Soveltuu niin RO-veden kuin muutenkin mineraaliköyhän veden rikastamiseen. Equilibrium™ nostaa veden GH arvoa ja tasapainottaa KH:ta.

Seachem Equilibrium sisältää kalsiumia, magnesiumia, kalium suolia, jotka vaikuttavat positiivisesti kalojen aineenvaihduntaan ja kasvien kasvuun.

Käyttöohje:

RO- veden kovuuden 3 asteen nostoon (GH), lisää 16g (noin ruokalusikallinen) 80 litraan vettä. Jauhe kannattaa sekoittaa ensin noin 1 litraan vettä ja kaataa sitten altaaseen. Aluksi vesi saattaa olla sumeaa, mutta kirkastuu noin 15-30 minuutissa.
Mittaa vesiarvot (GH, Ph, KH) ennen ja jälkeen aineen lisäyksen, näin pystyt määrittämään oman annostelutarpeen, jos kyseessä ei ole RO-veden kovettamisesta. Useimpien kasvien kannalta paras GH arvo on 3-6.

Valmistajan tuotesivut

Guaranteed Analysis

Amounts per 1 g

Soluble Potash (K2O) 23.0%
Calcium (Ca) 8.06%
Magnesium (Mg) 2.41%
Iron (Fe) 0.11%
Manganese (Mn) 0.06%

Elemental potassium is present at a concentration of 195,000 ppm (19.5%). Fertilizer laws require us to list potassium in terms of equivalence to a material that is not present (K2O) rather than the more scientifically sound method of simple elemental equivalence.

Lisätiedot

Pakkauskoko

300g, 600g

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.