GlasGarten Mineral Junkie Bites

9,95 13,95  sis. ALV

Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osasto: Avainsana tuotteelle

Kuvaus

GlasGarten Mineral Junkie Bites pehmeät palat, koko noin 5-10mm

Mineraalipitoinen ruoka  kaikille selkärangattomille (sukaravuille, kotiloille ja muille ravuille).

Mineraalit ovat elintärkeitä akvaarioidemme selkärangattomille asukkaille. GlasGarten Mineral Junkie Bites  sisältää kaikki tarvittavat mineraalit. Tuotteen epäorgaaniset ja orgaanisesti sitoutuneet mineraalit ehkäisevät puutostilojen syntymistä, jotka aiheuttavat sukaravuilla ongelmia kuoren vaihdossa, hidastavat kasvua ja nostavat kuolleisuutta etenkin nuorilla yksilöillä.

Osana kotiloiden ruokavaliota Mineral Junkie Bites estää kuoren reikiintymistä. Kotilot myös kasvavat paremmin kun ne saavat riittävän määrän mineraaleja ja niiden kuoret kasvavat sileämmiksi ja vahvemmiksi.

Riittävä mineraalien saanti on ratkaisevassa osassa sukarapujen ja muiden selkärangattomien kasvattamisessa ja hoidossa. Kaikilla selkärangattomilla on kuori, jonka rakentamiseen ne tarvitsevat mineraaleja. Mineraalit ovat tärkeitä myös esimerkiksi lihasten ja hermoston toiminnalle. Mineraalien saanti voi auttaa myös värien voimakkuuteen positiivisesti. Monet hormonaaliset toiminnot olisivat myös mahdottomia ilman oikeita mineraaleja.

Mineraalien lisäksi Mineral Junkie sisältää myös vihannesten sivutuotteita ja yrttiuutteita jotka sisältävät paljon hyödyllisiä fytokemikaaleja. Rasva- ja proteiinipitoisuus on pidetty tarkoituksellisesti matalana tarpeettoman veden pilaantumisen estämiseksi.

Tämä tuote korvasi GlasGartenin aikaisemmin myynnissä olleen hittituotteen GlasGarten Mineral Junkie Pearlsin, jota ei siis enää valmisteta.

Ainesosat: Mineraalit, vihannesten sivutuotteet, vilja, yrttiuutteet.

Ravintosisältö:

  • Proteiini 4,04%
  • Rasva 0,62%
  • Kuitu 0,68%
  • Tuhka 27,08%

Ruokintaohje: Joka 2-3 päivä tai tarvittaessa, niin paljon kun ravut/kotilot syövät muutamassa tunnissa

Valmistettu Saksassa.

Pakkauskoot 50g ja 100g

 

Lisätiedot

Pakkauskoko

100g, 50g

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.