Dennerle Complete Gourmet Flakes – Hyönteisten toukkia sisältävä hiutaleruoka

5,95 19,95  sis. ALV

Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osasto: Avainsanat tuotteelle ,

Kuvaus

Dennerle Complete Flakes 25% tuotteesta koostuu herkullisista hyönteisten toukista ja 7% vitamiinirikkaista kasviksista. Sisältää myös Moringa Oliferan lehtiä, jotka sisältävät runsaasti mineraaleja ja vitamiineja.

Dennerlen kalanruoat eivät sisällä ollenkaan kalarehua tai säilöntäaineita. Dennerlen ruoat perustuvat heidän omaan “Dennerle biotic system” -tuotekehittelyyn. Ruoat sisältävät yhdistelmän prebiootteja ja probiootteja sekä beetaglukaania jotka yhdessä säätelevät ruoansulatusta ja aktivoivat kalojen immuunijärjestelmää. Dennerlen ruoat sisältävät myös maitohappoja, jotka parantavat kalojen normaaliflooraa, vähentävät ei toivottujen mikrobien määrää ja säätelevät kalojen ruoansulatusta.

Ruokintaohje: 2-3 kertaa päivässä niin paljon kun kalat syövät minuutin aikana

Valmistusaineet: hyönteisproteiini (41,5% Hermetia illucens), soijajauho, panimohiiva, vehnäproteiini, vehnäjauho, maissijauho, spirulina platensis, solmulevä, katkarapu (2%), vesikirppuja (2%), makeanveden katkarapuja (1,5%) , krilliä (1,5%), Gammarus fossarum (1,5%), sikuri-inuliini, lesitiini, pinaatti, persilja, lehtisalaatti, agar-agar, beeta-glukaani, anis-öljy, rosmariiniuute

Dennerle Complete Flakes ravintosisältö:
43,9% raaka proteiinia
11,4% raakarasvaa
3,8% raakakuitua
7,3% tuhkaa
3,1% kosteuspitoisuus

 

Lisätiedot

Pakkauskoko

100ml, 200ml, 1000ml

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.