Dennerle Nano Corner Filter – Sisäsuodatin 10-40 litran akvaarioille

25,95  sis. ALV

Varasto loppu

EAN: 4001615059250 Osasto: Avainsana tuotteelle

Kuvaus

Dennerle Nano Corner Filter on hiljainen ja tehokas suodatin 10-40 litran akvaarioihin. Kierrättää suodattimen läpi 150 litraa vettä tunnissa ja kulutus on vain 2 W. Turvallinen ravuille.

Saatavilla myös isompi versio Dennerle Nano Corner Filter XL.

Virtauksen nopeus on säädettävissä suodattimen päällä olevasta säätimestä, ja ulostuloa pystyy kääntämään 90° astetta vaakasuunnassa. Paketti sisältää myös suihkusuuttimen, ja puhdistusharjan suuttimeen.

Suodattimessa on yksi valkoinen suodatinpatruuna. Suodatinpatruunan materiaali on kolmekerroksista, joka tehostaa pienten partikkelien jäämistä suodattimeen ja myös bakteerien asuttama pinta-ala on näin laajempi. Myös suodattimen alaosassa on pieni musta suodatinpatruuna.

Puhdistus on helppoa, ota kiinni virtauspukesta ja vedä eteenpäin. Suodatimen takaosa jää kiinni altaaseen, ja itse suodatin nousee mukaasi, tai vaihtoehtoisesti voit nostaa koko suodattimen altaasta irrottamalla imukupit lasista. Suodattimen takalevy on aukaistava, jota kautta voit irrottaa suodatinpatruunat huuhtelua varten. Patruunat kannattaa putsata ämpärissä, jossa on akvaariosta otettua vetää, että bakteerikanta pysyy mahdollisimman hyvänä.

Valmistajan takuu 24kk, ei koske kuluvia osia.

 

Videolla Dennerle esittelee Corner Filteriä ja siihen saatavia lisäosia.

Lataukset:
Käyttöohje

Lisätietoja valmistajan kotisivuilta

 

Lisätiedot

Paino 0,300 kg (kilogramma)

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.

Saatat myös pitää...