Seachem Purigen 100ml

17,95  sis. ALV

Vain 1 varastossa

EAN: 000116016506 Osasto:

Kuvaus

Seachem Purigen on synteettinen adsorboiva materiaali, joka toimii siis aktiivihiilen tapaan adsorboiden vedestä epäpuhtauksia itseensä poikkeuksellisen tehokkaasti.

  • Sitoo tehokkaasti orgaanisia typpiyhdisteitä
  • Poistaa väriä vedestä
  • Auttaa kontrolloimaan ammoniakin, nitriitina ja nitraatin määrää vedessä
  • Suuri pinta-ala pyöreän muodon ja makrohuokosten ansiosta.
  • Väri muuttuu tummemmaksi tuotteen sitoessa kuona-aineita itseensä
  • Voidaan regeneroida uudelleen käytettäväksi.

Huuhtele ennen käyttöä. Käytä tiheää verkkopussia (180 mikrometriä tai tiheämpää) kuten Seachemin omat pussit. Parhaan lopputuloksen saat asettamalla Purigenin suodattimessa sellaiseen kohtaan, jossa virtaus on mahdollisimman kovaa. 100ml riittää 400 litraan vettä.

Seachem Purigenin uudistaminen eli regenerointi:
Liota Purigenia 24 tuntia vedessä, johon on sekoitettu 1:1 valkaisuainetta (natriumhypokloriitti). Käytä astiaa, joka ei ole metallia ja huolehdi tilan ilmanvaihdosta. Älä päästä lapsia lähelle. Huuhtele hyvin ja liota 8 tuntia vedessä, jossa on 20ml Seachem Primeä per 2,4dl vettä. Huuhtele hyvin. Jos Seachem Purigen on käytössä makeassa vedessä käsittely jatkuu vielä seuraavasti. Liota 4 tuntia vedessä, jossa on 10ml Discus Bufferia tai Neutral Regulatoria per 2,4dl vettä. Tuotteen pintaan kertyny lima voi estää Purigenin uudistamisen.

Älä käytä Purigenia, mikäli tuote haisee valkaisuaineelle tai kloorille käsittelyn jälkeen. Epävarmoissa tapauksissa voit liottaa purigenia pienessä määrässä vettä ja mitata veden arvot klooritestillä.

Lisätietoja valmistajan kotisivuilta

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.