Arcadia LumenIZE Pro T5 ShadeDweller 7% 8W UVB-Kit – Himmennettävä valaisinsetti putkella

89,95  sis. ALV

Vain 1 varastossa

EAN: 5018296000548 Osasto:

Kuvaus

Arcadia LumenIZE Pro T5 ShadeDweller 7% 8W on uusi IP65-suojattu, himmennettävä UV-B-valaisinsetti, joka on suunniteltu hämäräaktiivisille matelijoille. Setti sisältää putken ja itse valaisimen heijastimella. Tällä valaisimella saat tehtyä auringonnousut – ja laskut ja kausivalaistuksen kännykkään asennettavalla apilla.

ShadeDweller loisteputket on kehitetty hämäräaktiivisille lajeille, jotka saavat luonnossa vain vähäisiä määriä UV:ta.
Soveltuu mm.leopardigekoille, harjasgekoille, sammakkoeläimille ja useimmille käärmeille.

  • 7% UV-B
  • 17% UV-A
  • Minimi etäisyys 250mm
  • Värilämpötila: 6000K
  • 8W
  • 400lm
  • CRI 90>
  • T5 halkaisija  16mm
  • Pituus 30cm

Saa linkitettyä helposti toisten Lumenize valaisimien kanssa.

Oikeat UV-tasot

ProT5 valaisimen heijastin tuottaa sujuvan keskileveän valonsäteen, joka mahdollistaa UV-tason helpon mittaamisen ja valon asettamisen sopivaan paikkaan paistattelua varten. Varjoissa elävät, puissa kiipeilevät asukkaat, kuten harjasgekkot voivat helposti kuitenkin liikkua lähemmäs lamppua ja tällöin saavat enemmän UV:ta. UV-säteet ovat tärkeitä eläimille, mutta meidän tulee pitää huolta siitä, että emme tarjoa UV-indeksiä joka on luonnottoman korkea ja jolle eläimellä ei ole luontaista sietokykyä.

ShadeDweller on suunniteltu turvalliseksi ja tehokkaaksi käytettiin sitä sitten verkkokaton päällä tai terraarion sisällä kun kasvillisuus on runsasta ja tarjoaa eläimille suojaa. Tämä valaisin tuottaa ihanteellisen UVI:n ja tarjoaa asukkaille luonnollisen D3-kierron. ShadeDweller  valaisimen tuottamat 7% UV-B, 17% UV-A ja korkea CRI-arvo tuovat turvallisesti ja tehokkaasti UV:ta terraarion asukkaille.

Anna eläimille mahdollisuus itsesäätelyyn

Terraarion valaistusta suunniteltaessa on hyvä luoda paistattelualue, jolle koko eläin mahtuu nauttimaan lämmöstä ja ottamaan vastaan UV-säteitä. Vastaavasti täytyy myös muodostua alueita, joihin eläin pääsee varjoon ja saa näin säädeltyä sekä lämpötilaansa että päivittäistä UV-annostaan.

Kasaa toimiva valojärjestelmä tarpeesi mukaan

Kun ShadeDweller-Arboreal huolehtii eläintesi UV-tarpeista saat kasvit kukoistamaan ostamalla tämän valaisimen kaveriksi Lumenize LED valaismen, joka tarjoaa näkyvää valoa ja korkean PAR-arvon ja saa kasvisi kukoistamaan. Myös lämpölamppu voi tulla tarpeen. Otathan aina selvää lemmikkisi tarpeista ja teet hankinnat niiden mukaan.

UVI

Ultra Violet Index

7% UV-B
ShadeDweller

200mm

N/A

250mm

0.80

300mm

0.65

375mm

0.45

450mm

0.30

UVI-mittaukset on otettu Solar Meter 6.5 -mittarilla kohdasta jossa lukema on suurin.

Verkko voi vähentää UVI-arvoa jopa 30%. Mittaukset tehty ilman verkkoa.

Lisätietoja valmistajan kotisivuilta

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.